19.7.2015

Meidän pojat Niisku ja Pingu suorittivat vihdoin BH-kokeet hyväksytysti eilisessä kokeessa. Erityisesti Pingulla oli muutama kokeilu takana, ennen kuin sieltä rapsahti se PAKK1. Tyttömme Alli läpäisi sen heti toisella kerralla.

Kenneliimme saapui muutama päivä sitten tuontinarttu Amerikasta, Armador kennelistä. Armador Whydah Gally, tutummin Alli saapui vahvistamaan narttukantaamme. Se on tullut hyvin toimeen Kuuran kanssa, mutta pojille se näyttää kuka on pomo. Alli edustaa upeaa amerikkalaista linjaa, jota haluan tulevaisuudessa risteyttää brittiläisiini.

Olen vahvistanut yhden varaukseni Suden Sydämen pentueista ja se tuleekin olemaan urospentu. Aiemmissa päivityksissä mainitsemani kultsunarttu de la Doradosta on yhä liittymässä laumaamme. Vielä pitää hetki odotella, ennen kuin nämä kullannuput saapuvat!

Myös kahdesta muusta Suden Sydämen pentueesta minulla on edelleen alustava varaus, ja odotan niitä innolla. Aika vain näyttää, koska ne tupsahtavat maailmalle.

Sillä aikaa harjoitellaan ja käydään kisoissa tämän lauman kanssa, mutta jatkuvasti juolahtaa mieleen, mahtuisiko piakkoin sekaan vielä pari tuontikoiraa... ;)